Pagină de autor

About / Despre

Orlando Balaş (n. 1971) – studii de romanistică şi germanistică la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca; masterat în studii germane; doctorat în literatură comparată. Stagii de pregătire şi cercetare la universităţi din Germania şi Austria. Cărţi publicate: la Editura Echinox  Borderline (versuri, 1995) şi Reprezentări ale feminităţii în eposul germanic medieval (2007); la Editura Brumar: Terra 2.0 (versuri, 2021) și Incomod (teatru, 2021); la Editura Polirom Limba germană. Simplu şi eficient (16 ediții, 2004-2021) și Limba germană. Exerciţii de gramatică şi vocabular (15 ediții, 2005-2021); diverse traduceri din limba germană; Sieg Heil or the Triumph or Good (Kindle-Amazon, 2021) 

 

Comments on: "About / Despre" (4)

  1. Sebastian said:

    Buna ziua, am cumparat de la polirom cartile dumneavoastra Limba Germana manual editia a X si Limba Germana – Exercitii, sunt exceptionale cartile din toate punctele de vedere si va multumesc pentru asta. Am observat totusi ca pe cd-ul audio ultima lectie audio (lectia 23 din manual) lipseste. Intr-adevar sunt 23 de trackuri pe cd dar primul track este introducerea, astfel sunt 22 de lectii audio (de la 2-23) lectia audio corespunzatoare lectiei 23 din manual lipseste. As putea sa fac rost de undeva de acea lectie audio, in sensul ca stiti de eroare si ma gandesc ca poate ati facut undeva online vreo completare cu acel track.
    Poate imi raspundeti pe mailul meu: no01.sebastian@gmail.com
    Cu stima, Sebastian.

    • Bună ziua! Mă bucur că v-au plăcut și poate chiar folosit cărțile mele. Cu textul lecției 23 e o problemă, pentru că CD-ul are o capacitate limitată. Pentru a încăpea și o astfel de înregistrare, ar fi trebuit să scoatem altceva. Singurul lucru în plus, față de textul lecțiilor anterioare și vocabularul lor, citit rar, ar fi numerele, de la lecția 1. Dar mi s-a părut și celor de la editură li s-a părut la fel, că pronunția numerelor e mai importantă decît textul lecției 23. Mă gîndesc că o variantă ar fi totuși citirea acestei lecții și postarea ei online. Voi vorbi la editură să vedem ce posibilități ar exista. Mult succes!

  2. Care e problema? La ce vă referiți?

Lasă un comentariu